FANDOM


flag en.png   flag kl.png   flag de.png   flag fr.png   flag nl.png   flag es.png   flag pt.png   flag cy.png   flag eo.png   flag ja.png  

The Klingon Encyclopedia

Welkom

Zie hier de Klingon Encyclopedie bij Wikia.

Deze in 2004 bij Wikipedia gestarte databank werd in 2005 tijdens Wikimania weer gesloten omdat hij niet binnen de doelstelling van de stichting Wikimedia zou passen. In 2006 is het project verhuisd naar Wikia en heeft ondertussen 220 artikelen.

De Klingon taal (tlhIngan Hol in het Klingon) is een kunsttaal en wordt gebruikt door de Klingons in het fictieve Star Trek Universum.

In deze wikia kun je over alles schrijven, zolang je het maar in het Klingon doet. Het doel is iets te maken dat lijkt op de Wikipedia: een encyclopedie over de meest uiteenlopende dingen, maar dan in het Klingon.

Voor hen die geen Klingon spreken of net zijn begonnen het te leren: Vragen en opmerkingen kun je kwijt in de forum. Kijk ook even op de leidraad voor de Klingon Encyclopedie (Engels), en de andere Help pagina's.
Wikia's Science Fiction Wikis

Memory AlphaMemory BetaStar Trek Expanded Universe
Klingon EncyclopediaBionic WomanDoctor Who
Flash GordonStargateStar Wars

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki